Arrangementen

Toeristenarrangement: Korte rondleiding door de toprozentuin en gezellige kennismaking met de gezonde onderhoudsvriendelijke toproos als koningin der bloemen. Luchtige presentatie met koffie/thee en rozengebak + interessante beeldpresentatie (bijv. Rozenfestival)

Totaal duur ca. 1½ uur;  € 8,00

Exclusief Rozenarrangement: Uitgebreide rondleiding en presentatie over de Toproos, de verzorging en teelt van de roos en over Rozendorp Lottum + demonstraties oculeren+ passende beeldpresentatie incl. koffie / thee en rozengebak, rozendrankje en waardevol naslagboekje ‘Tips van de rozenexperts’. 

Totaal duur ca. 2½ uur;  € 9,50

Arrangement De Paddestoelerij & De Rozenhof Lottum
: Rondleiding en verrassingslunch in de Paddestoelerij Grubbenvorst, daarna rondleiding en presentatie in De Rozenhof Lottum - Toprozentuin en Rozenkenniscentrum - en ter afsluiting koffie/thee met rozengebak.Aanvang ca. 11 uur; 

Totaal duur ca. 4 uur;  € 21,45 (vanaf 10 personen)

 

Arrangement De Rozenhof Lottum & Kasteeltuinen Arcen (speciaal tuinenarrangement)
Welkom koffie/thee met rozengebak, uitgebreide rondleiding en presentatie over de Toproos, de verzorging en teelt van de roos en over Rozendorp Lottum + demonstraties oculeren+ passende beeldpresentatie, rozendrankje en waardevol naslagboekje ‘Tips van de rozenexperts’.
Via toeristisch voet/fietsveer of autoveerpont naar Kasteeltuinen Arcen alwaar eerst wordt geluncht. Daarna volgt een rondleiding door het prachtige rosarium en de barokke kasteeltuinen. Na de rondleiding kan op eigen gelegenheid worden genoten van de Kasteeltuinen.

Totaal duur ca. 5 uur € 38,50 (vanaf 4 personen)

 

Arrangement Streekmuseum De Locht & De Rozenhof Lottum: Welkom koffie/thee met rozengebak en presentatie en rondleiding in de Rozenhof Lottum - Lunch bij Museum De Locht, Rozenroute met eigen bus, op eigen gelegenheid door museum De Locht incl. koffie/thee/fris. Aanvang ca. 11 uur:

Totaal duur ca. 6 uur;  € 25,00 (vanaf 10 personen)

 

Arrangement Blue Berrie Hill & De Rozenhof Lottum:
Welkom koffie/thee met blauwe bessengebak en rondleiding
door de blauwe bessen plantage- Lunch bij Blue Berrie Hill;
Rondleiding en presentatie in De Rozenhof Lottum- Toprozentuin en Rozenkenniscentrum – en ter afsluiting koffie/thee met rozengebak. Aanvang ca. 10 uur;

Totaal duur ca. 5 uur, prijzen variërend per groepsgrootte
10-19 personen  € 33,00
20-29 personen  € 30,50
> 30  personen   € 28,00  

 

Arrangement Kantfabriek Horst & De Rozenhof Lottum:
Ontvangst rond 11.00 uur met koffie/thee. Presentatie over de historie van het museum, waarna u een rondleiding van ca 1 uur door het museum krijgt - Lunch bij De Kantfabriek; Rondleiding en presentatie in De Rozenhof Lottum- Toprozentuin en Rozenkenniscentrum – en ter afsluiting koffie/thee met rozengebak. Aanvang ca. 11 uur;

Totaal duur ca. 4 uur; € 24,50 (vanaf 10 personen)

 

KLIK HIER VOOR PDF TOTAALOVERZICHT + PRIJZEN ARRANGEMENTEN