Arrangementen

Entree per persoon voor een bezoek aan de Toprozentuin € 3,00

1. Tuinrondleiding

Ontvangst in rozenkenniscentrum en rondleiding door de Toprozentuin.
€ 4,00 - vanaf 4 personen - totale duur ca 30 minuten

2. Exclusief Rozenhof arrangement: Exclusieve Rondleiding Toprozentuin en Presentatie

Ontvangst in het rozenkenniscentrum. Exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren (vermeerderen). Presentatie in het rozenkenniscentrum over de roos als koningin der bloemen, de biologische Toprozentuin en Rozendorp Lottum. Uitleg naar behoefte over het ontstaan van de roos, teelt, vermeerderen, snoei, bemesting en over rozen als bron voor voeding en vitamine C. Inclusief koffie/thee en rozendelicatesse, rozendrankje en een waardevol naslagboekje boordevol tips. Neem ook een kijkje in de rozen-cadeaushop.
€ 9,50 - vanaf 4 personen - totale duur ca. 2 uur


 

Combinatie-arrangementen De Rozenhof Lottum


3. Arrangement De Paddestoelerij Grubbenvorst & De Rozenhof Lottum

U begint de dag om 11.00 uur bij De Paddestoelerij met een heerlijke kop koffie/thee met een champignon bonbon. Daarna een rondleiding door het bedrijf. Hierbij leert u over de vele facetten van de champignonteelt, -oogst en –geschiedenis. Na de rondleiding kunt u genieten van een heerlijke verassingslunch van diverse vers gemaakte paddenstoelen gerechtjes. Vervolgens gaat u naar De Rozenhof Lottum. Hier begint u met en exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles conform staat onder 2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
€ 25,45 - vanaf 4 personen - totale duur ca. 4 uur


4. Arrangement De Rozenhof & Openluchtmuseum De Locht Melderslo

U begint de dag rond 10.00 uur in De Rozenhof Lottum met koffie/thee en rozendelicatesse. De presentatie in het rozenkenniscentrum over de toproos, het ontstaan van de roos, de verzorging en snoei van de roos en rozen als bron voor voeding en vitamine C. Exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren (alles zoals omschreven bij 2. Exclusief Rozenhof arrangement). Daarna gaat u naar Openluchtmuseum De Locht, waar u allereerst een lekkere lunch (koffie/thee, soep, belegde broodjes) krijgt aangeboden. Vervolgens is er een interessante rondtocht met eigen bus langs de mooie rozenroute. Daarna gaat u op eigen gelegenheid het museum verkennen. Ter afsluiting krijgt u koffie/thee/fris en een rozenstruikje.
€ 27,50 - vanaf 10 personen - totale duur ca. 6 uur


5. Arrangement De Rozenhof Lottum & Martens Asperges in Tienray

U begint de dag rond 10.00 uur in De Rozenhof Lottum met koffie/thee en rozendelicatesse. De presentatie in het rozenkenniscentrum over de toproos, het ontstaan van de roos, de verzorging en snoei van de roos en rozen als bron voor voeding en vitamine C. Exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren (alles zoals omschreven bij 2. Exclusief Rozenhof arrangement). Daarna wordt de dag voortgezet bij Martens Asperges. U start met een overheerlijke kop aspergesoep met brood en kruidenboter. De rondleiding, eerst op het veld en vervolgens door de bedrijfshal, laat u kennis maken met diverse facetten van de Koningin onder de groenten: De witte en groene asperges.
€ 17,00 - vanaf 8 personen - totale duur ca. 4 uur


6. Arrangement blauwe bessen-plantage Blue Berrie Hill Broekhuizen & De Rozenhof Lottum

Om 10.00 uur welkom met koffie/thee en heerlijk blauwe bessengebak. Hierna volgt de rondleiding door de blauwe bessen-plantage met het blauwe bessen-treintje. Lunch of pannekoek met confiture bij Blue Berrie Hill. Vertrek naar De Rozenhof Lottum Hier begint u met een exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles conform staat onder ‘2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
10-19 pers € 32,50, vanaf 20 pers € 30,00 - totale duur ca. 6 uur


7. Arrangement Museum de Kantfabriek Horst & De Rozenhof Lottum

Ontvangst in Museum de Kantfabriek rond 11.00 uur met koffie/thee. In een uur durende rondleiding maakt u kennis met de geschiedenis van de textielnijverheid en met prachtige voorbeelden van textielkunst. Ook de draaiende kantklosmachines zorgen voor een ware beleving. Na de lunch bij De Kantfabriek gaat u naar De Rozenhof Lottum. Hier begint u met een exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles conform staat onder ‘2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
€ 26,00 - vanaf 10 personen - totale duur ca. 4 uur


8. Hostellerie de Maasduinen & De Rozenhof Lottum

Aankomst in hostellerie de Maasduinen in Velden.Tijdens een rondrit maakt u kennis met de b(l)oeiende rozenpracht van Rozendorp Lottum, het hart van de Nederlandse rozenteelt. U bezoekt de Toprozentuin van De Rozenhof in Lottum. Na afloop complete koffietafel of groepsdiner in het restaurant van hostellerie Maasduinen en ter afsluiting een flesje rozenlikeur als aandenken.
Prijs op aanvraag - totale duur ca. 4 uur


9. Speciaal Tuinarrangement De Rozenhof & Kasteeltuinen Arcen

Welkom bij de Rozenhof met koffie/thee en rozendelicatesse. Presentatie in het rozenkenniscentrum over de toproos, de biologische oprozentuin, het ontstaan van de roos, snoei, bemesting en rozen als bron voor voeding en vitamine C. Exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vertrek naar Kasteeltuinen Arcen via toeristisch voet-/fietsveer of autoveerpont. Ontvangst met lunchbuffet. Rondleiding door het rosarium en de barokke kasteeltuinen. Daarna op eigen gelegenheid rondgang door de prachtige Kasteeltuinen.
Prijs op aanvraag – vanaf 20 personen - aanvang 10.00 uur – totale duur ca. 7 uur


 

KLIK HIER VOOR PDF TOTAALOVERZICHT + PRIJZEN ARRANGEMENTEN

 

 

 

€ 4,00

Vanaf 4 pers

16.00 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE